Lagring av data i operasjonsrapporten for programmet

Rapportfiler kan inneholde personlige data som hentes inn under kjøring av beskyttelseskomponenter som Fil-Antivirus, E-post-Antivirus, Sikker surfing og Anti-Spam.

Rapportfiler kan inneholde følgende personlige data:

Maksimalt antall poster som kan vises i hver del av rapportfilen er 10 000.

Når du bruker Beskyttelse for barn, Smart Home Monitor og komponenter for sikkerhetsnyheter, sender du følgende data

Rapportfiler lagres lokalt på datamaskinen, og sendes ikke til Kaspersky. Bane til rapportfiler: %allusersprofile%\Kaspersky Lab\AVP21.16\Report\Database.

Rapporter lagres i følgende filer:

Rapportfiler er beskyttet mot uautorisert tilgang hvis Selvforsvar er aktivert i Kaspersky. Hvis Selvforsvar er deaktivert, beskyttes ikke rapportfiler.